Davant la notícia que s’està portant endavant amb opacitat i secretisme un projecte de polígon industrial de 75.700 m² a Alfafara, un grup de veïns del poble ha decidit unir forces perquè es faça pública tota la informació al respecte i que el poble siga coneixedor del pla en què està treballant actualment l’Ajuntament d’Alfafara.

ATUREM L’S3 treballa ja en dues línies: la informativa, amb l’objectiu de facilitar al poble l’accés a la informació pública que té dret a conèixer, i la participativa, fomentant així el dret a la participació ciutadana perquè tots els veïns puguen fer aportacions al projecte.

Així, el col·lectiu veïnal ATUREM L’S3 vetllarà perquè es garantisquen els drets d’accés a la informació i de participació ciutadana per tal que es puga establir un diàleg fructífer entre la ciutadania i les diferents administracions implicades. És des d’aquest diàleg que s’haurà de repensar aquest projecte i, en el seu cas, buscar alternatives més sostenibles i adequades a la realitat del nostre poble.